Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Arendalsuka: Solkraft fra bygg kan bli stort også i Norge – hvordan ta ut potensialet?

16. august @ 14:00 - 15:00

Solenergiklyngen og Multiconsult inviterer til event under Arendalsuka 2022, tirsdag 16. august 2022 fra kl. 14.00 på Thon Hotel Arendal.

Nye tall viser at solkraftproduksjon på bygg i Norge kan bli dobbelt så stort som tidligere antatt. Hvordan kan vi utnytte dette potensialet?

Det finnes mange eksempler på lønnsomme og estetisk gode solkraftløsninger på norske bygg. Vi møter noen aktører som deler erfaringer og utfordringer.

Solenergi på bygg produseres der kraften brukes. Den tar ikke en meter urørt natur og bidrar til forsyningssikkerhet i et land hvor vi snart står overfor et betydelig kraftunderskudd.

Mens vi venter på havvind kan solenergi produsere nok strøm til alle landets husholdninger i løpet av få år. Hva har politikerne tenkt å gjøre for å utnytte denne muligheten?

I dette seminaret møter du aktører som har tatt i bruk sol på bygg, og sentrale politikere blir utfordret på hva som må til for at sol skal bli en standardløsning på offentlige og private bygg.
Les mer om programmet på Arendalsukas egne nettsider her og for de som ikke befinner seg fysisk i Arendal kan eventet også følges på facebook live her.

Detaljer

Dato:
16. august
Tid
14:00 - 15:00

Sted

Thon Hotel Arendal
Friergangen 1
Arendal, 4836 Norge
+ Google-kart