Solenergikonferansen 2021

Energiewende: Veien mot et karbonnøytralt 2050

7. desember, Ingeniørenes Hus 

Norge er nær 100% fornybart med vannkraft, så hva betyr egentlig Energiewende for Norge? Hvilken rolle spiller Norge på veien mot et karbonnøytralt 2050? Hvor skal ny fornybar kraft i Norge komme fra i fremtiden?

Solenergi vil spille en sentral i fremtidens energisystem i Norge, men dagens rammebetingelser, marked og teknologi er tilpasset et energisystem basert på vannkraft. Vi trenger å bygge et energisystem der fordelene ved de ulike, fornybare energiteknologiene spiller på samme lag. 

Det er mange som er klare til å produsere solstrøm i Norge, både fra solparker og fra private boliger, næringsbygg og borettslag,  behovet for ren energi og potensialet innen sysselsetting og verdiskaping er enormt- samtidig er det reguleringer som gjør at utviklingen går for sakte.  På Solenergikonferansen tar vi for oss status og løsningene

Praktisk informasjon

Sted: Ingeniørenes hus, Oslo

Tid: 7. desember 09:00 – 16:00

Arrangører: Solenergiklyngen og SUSOLTECH

Se program og meld deg på her

Solenergikonferansen 7. desember er en del av Solenergidagene. Les mer om forskningskonferansen i Son 1. og 2. november her

Kontakt: trine@solenergiklyngen.no / erik.stensrud.marstein@ife.no

English EN Norsk bokmål NO